Vyrobené z pár surovin a přitom tak všestranné. Oslaďte si jimi čaj, ozvláštněte dort či snídaňovou kaši, nebo si je zkrátka vychutnejte samotné s vodou. Nikdy neuděláte chybu. Všechny sirupy, které v krámku prodáváme, vyrábíme sami, ze surovin, které byste při domácím vaření sirupu použili i vy, a částečně je také vlastnoručně pěstujeme.
Levandulový sirup
Voňavé lístky ve své nejaromatičtější podobě se skvěle hodí ke klidné chvilce kdykoli během dne.
Když teploty stoupají, nařeďte sirup studenou, třeba i perlivou vodou, až se ochladí, nebojte se ho zalít pořádně horkou vodou a vychutnat si ho jako čaj. My doporučujeme ředit v poměru 1:8, 40 ml sirupu na 300 ml vody. Po otevření skladujte při teplotě 2-5 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Složení: pitná voda, cukr, výtažek z levandule lékařské 11 g/100 ml, kyselina citronová
NEJPRODÁVANĚJŠÍ